Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

GOK Drukregelaar universeel 50 mbar met overdrukventiel

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: GOK Drukregelaar universeel 50 mbar met overdrukventiel

Deze universele drukregelaar van 50 mbar met overdrukventiel komt van GOK. De reguliere druk op een gasfles is bij 15°C circa 7 bar. Omdat de druk te hoog en onregelmatig is, levert dat problemen in de aangesloten apparatuur op. Een drukregelaar voorkomt dat probleem. De regelaar koppelt een gasfles aan de gasinstallatie en garandeert een constante en juiste druk op de aangesloten apparatuur.

50 mbar

Sinds 2002 is een Europese norm van kracht. In deze norm is opgenomen dat 30 mbar voor gasinstallaties in voertuigen geldt. Gasinstallaties die daarvoor gemaakt zijn kunnen zowel 30 als 50 mbar zijn. Het Duitse GOK levert drukregelaars.

Specificaties: GOK Drukregelaar universeel 50 mbar met overdrukventiel

 • Naam: Drukregelaar universeel 50 mbar met overdrukventiel
 • PLU: 1152897
 • Merk: GOK
 • Gasdruk: 50 mbar
 • Capaciteit: 1,5 kg per uur

Recensie: GOK Drukregelaar universeel 50 mbar met overdrukventiel

 • past niet
  faber, 17-04-2017
  hij paste niet! We hebben een nodig met een haakse uitgang, die jullie niet kunnen leveren!
  jammer.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief