Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

GOK Drukregelaar Campingaz 30 mbar 1/4 linkse uitgang

Op voorraad

13,45

12,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: GOK Drukregelaar Campingaz 30 mbar 1/4 linkse uitgang

De drukregelaar Campingaz 30 mbar met 1/4 linkse uitgang van GOK heeft een 1/4 inch linkse aansluiting. De gasslang kan daar direct op aangesloten worden, zodat een goede aansluiting een feit is. Een regelaar koppelt een gasfles aan de gasinstallatie en zorgt voor een constante en juiste druk op de aangesloten apparatuur.

Voertuigen

Het Duitse GOK is een fabrikant van drukregelaars. De reguliere druk op een gasfles is bij 15°C circa 7 bar. Sinds 2002 is een Europese norm van kracht waarin staat dat 30 mbar voor gasinstallaties in voertuigen geldt. Daarvoor bestemde gasinstallaties kunnen zowel 30 als 50 mbar zijn.

Specificaties: GOK Drukregelaar Campingaz 30 mbar 1/4 linkse uitgang

  • Naam: Drukregelaar Campingaz 30 mbar 1/4 linkse uitgang
  • PLU: 1152938
  • Merk: GOK
  • Aansluiting: 1/4 inch linkse aansluiting
  • Gasdruk: 30 mbar
  • Capaciteit: 1,5 kg per uur

Recensie: GOK Drukregelaar Campingaz 30 mbar 1/4 linkse uitgang

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief