Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

GOK Drukregelaar 30 mbar manometer 1/4 inch linkse aansluiting

Op voorraad

27,65

24,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: GOK Drukregelaar 30 mbar manometer 1/4 inch linkse aansluiting

GOK presenteert de drukregelaar van 30 mbar manometer en 1/4 inch linkse aansluiting. De reguliere druk op een gasfles is bij 15°C circa 7 bar. Omdat de druk te hoog en onregelmatig is, kan dat problemen in de aangesloten apparatuur opleveren. Een drukregelaar voorkomt dat. De regelaar koppelt een gasfles aan de gasinstallatie en zorgt voor een constante en juiste druk op de aangesloten apparatuur.

Overdrukventiel

Sinds 2002 is een Europese norm van kracht. In deze norm staat dat 30 mbar voor gasinstallaties in voertuigen geldt. Gasinstallaties die daarvoor gemaakt zijn kunnen zowel 30 als 50 mbar zijn. Het Duitse GOK maakt drukregelaars. Dit type is voorzien van een overdrukventiel.

Specificaties: GOK Drukregelaar 30 mbar manometer 1/4 inch linkse aansluiting

  • Naam: Drukregelaar 30 mbar manometer 1/4 inch linkse aansluiting
  • PLU: 1152898
  • Merk: GOK
  • Gasdruk: 30 mbar
  • Capaciteit: 1,5 kg per uur

Recensie: GOK Drukregelaar 30 mbar manometer 1/4 inch linkse aansluiting

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief