Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Gimeg Gasverdeelkraan bevestigingsbeugel

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Gimeg Gasverdeelkraan bevestigingsbeugel

Deze bevestigingsbeugel van Gimeg zorgt ervoor dat uw verdeelkraan voor gas overal gemonteerd kan worden. Dankzij de ronding in de beugel kunt u met twee paar een kraan stevig vastklemmen.

De klem heeft een afmeting van 17 x 17 mm aan de binnenzijde en wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

Specificaties: Gimeg Gasverdeelkraan bevestigingsbeugel

  • Naam: Gasverdeelkraan bevestigingsbeugel
  • PLU: 1055977
  • Merk: Gimeg
  • Materiaal: Metaal
  • Prijs per: Stuk

Recensie: Gimeg Gasverdeelkraan bevestigingsbeugel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief