Gimeg Tent- en Vouwwagen unit

Op voorraad

69,95

59,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Gimeg Tent- en Vouwwagen unit

De Gimeg Tent- en Vouwwagen unit is de beste, veiligste en meest ideale manier om een stroomvoorziening te creëren in uw tent of vouwwagen.

Praktisch en veilig

De unit is spatwaterdicht en voorzien van 3 stopcontacten met randaarde. Door de handige buisklemmen aan de achterzijde kunt u de unit eenvoudig ophangen; boven het vochtige gras of buiten het bereik van kinderhandjes. Maar het belangrijkste veiligheidsaspect is natuurlijk de geïntegreerde, dubbelpolige automatische zekering. Deze voorkomt onder andere brand bij kortsluiting en is na een stroomonderbreking eenvoudig weer in te schakelen.

Specificaties: Gimeg Tent- en Vouwwagen unit

  • Naam: Tent- en Vouwwagen unit
  • PLU: 1007369C
  • Merk: Gimeg
  • Materiaal: Slagvast en spatwaterdicht kunststof
  • Kabellengte: 10, 20 of 30 meter H07RN-F neopreen kabel, 3 x 1,5 mm²
  • Inclusief: CEE stekker en dubbelpolige automatische zekering tot 10 Ampère
  • Bijzonderheden: Afbeelding wijkt af van het geleverde product
  • Maat: 10 meter 20 meter 30 meter

Recensie: Gimeg Tent- en Vouwwagen unit

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief