2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Gimeg Coupe Gaz binnendraad x buitendraad

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Gimeg Coupe Gaz binnendraad x buitendraad

De Gimeg Coupe Gaz binnendraad x buitendraad is te gebruiken als extra beveiliging tussen de fleskraan en de regelaar. Dit model heeft drie extra beveiligingen. Met de nanometer kan worden gekeken of er een lekkage is en of er nog gas in de fles aanwezig is. De slangbreukbeveiliging blokkeert de uitstroom van gas bij een slangbreuk of lekkage. Tenslotte is dit model voorzien van een thermische beveiliging die de gasuitstroom blokkeert als er brand is.

Specificaties: Gimeg Coupe Gaz binnendraad x buitendraad

  • Naam: Coupe Gaz binnendraad x buitendraad
  • PLU: 1153648
  • Merk: Gimeg
  • Materiaal: Messing
  • Prijs per: Stuk

Recensie: Gimeg Coupe Gaz binnendraad x buitendraad

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief