-36%

Campingaz 29Mbar gasdrukregelaar set

Gimeg Campingaz 29Mbar gasdrukregelaar set

Niet op voorraad

14,95

9,50

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Gimeg Campingaz 29Mbar gasdrukregelaar set

Deze drukregelaar van Gimeg koppelt de gasinstallatie aan de glasfles en zorgt ervoor dat er een veilige, contante gasdruk ontstaat tussen de installatie en de fles.

De juiste gasdruk

De gasdruk in de fles wordt bepaald door de buitentemperatuur. Doorgaans is de druk in de gasfles veel hoger dan de gasapparatuur aankan, met een drukregelaar wordt dit probleem opgelost. De gasdrukregelaar dient alleen gebruikt te worden in niet afgesloten- en goed geventileerde ruimtes.

Campingaz

De regelaar past hij op alle Campingaz gasflessen. Daarnaast is hij geschikt voor o.a. barbecues en bijverwarming. De drukregelaar heeft een ingebouwde slangbreuk beveiliging wat de veiligheid vergroot.

Complete set

De set wordt geleverd met een gasdrukregelaar met Campingaz-aansluiting, 1,5 meter gasslang en twee vleugelmoer slangklemmen. De drukregelaar is niet voor gebruik in voertuigen, vaartuigen en caravans.

Let er op dat de drukregelaar dezelfde gasdruk geeft als de aangesloten apparatuur nodig heeft.

Specificaties: Gimeg Campingaz 29Mbar gasdrukregelaar set

  • Naam: Campingaz 29Mbar gasdrukregelaar set
  • PLU: 1152525
  • Merk: Gimeg
  • Aansluiting: Campingaz gasfles aansluiting
  • Gasdruk: 29 Mbar
  • Capaciteit: 1,5 Kg/h
  • Inclusief: 1,5 meter gasslang en 2 slangklemmen

Recensie: Gimeg Campingaz 29Mbar gasdrukregelaar set

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief