Gently Wash hoogglansshampoo

Schrijf een recensie
Op voorraad
  1. Verzending binnen 1-2 werkdagen
  2. Ruilen binnen 14 dagen
  3. Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE
  4. Veilig betalen
  5. Klanten geven De Wit Schijndel een 8,2/10

Product informatie

Gently Wash is een hoogglansshampoo voor caravans, boten en campers. De shampoo is door zijn eigenschappen het meest geschikt voor een snelle wasbeurt. Bijvoorbeeld als uw kampeermiddel nog goed in de wax zit na de vorige wasbeurt maar u wilt deze nog laten glanzen voor u naar vakantie vertrekt.

Reinigt en geeft glans

De shampoo van Gently verwijdert simpel en snel vuil van uw caravan, boot en camper. Maar Gently Wash is ook uitstekend te gebruiken op uw auto en motor, kunststof kozijnen en (tuin)meubelen.
Het oppervlak droogt streeploos en glanzend op door de basis van Carnauba wax. Dit zorgt er ook voor dat water wordt afgestoten, het geeft een mooi pareleffect en voorkomt het weer snel aanhechten van nieuw vuil.

Hoogglanseffect door natuurlijke Carnauba wax

Gently Wash is een hoogglansshampoo op basis van Carnauba wax. Dit is een geelbruine was uit de bladeren van de Braziliaanse Carnaubapalm. De basis van Gently Wash is dus puur natuur. De beschermende laag die de wax achterlaat voorkomt het aanhechten van vuil zodat uw boot, caravan of camper eenvoudig te reinigen blijft.

Altijd verdunnen

Gently Wash moet altijd met water verdund worden. Hoeveel is afhankelijk van de vervuilingsgraad en verschilt tussen 1:25 tot 1:80. De hoogglansshampoo wordt aangebracht met een spons of borstel en daarna met water weer afgespoten.


Specificaties:

Merk Gently
Inhoud in ml 1000 ml
Soort Shampoo en wax
SKU 103930-7291-8718627670156

Recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product