Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Gently Leak Detector gaslekzoeker

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Gently Leak Detector gaslekzoeker

De Leak Detector van Gently is een handige spray voor het opsporen van (gas)lekkages. De spray is onbrandbaar en geschikt voor het snel en effectief opsporen van lekkages in bijvoorbeeld een gasinstallatie. Kan gebruikt worden op leidingen, kranen en koppelingen en is volkomen veilig voor gebruik op las- en soldeerverbindingen.

Eenvoudige werking, simpel in gebruik

De Werking is eigenlijk heel eenvoudig; bij een lekkage ontstaan er bellen. De precieze plek van de lekkage is dus zeer nauwkeurig te bepalen.

Voor caravan, camper, barbecue en ontelbare andere toepassingen

Gently Leak Detector kan gebruikt worden bij alle gasdrukregelaars en gasslangen. Net een nieuwe barbecue? Check na de eerste montage de slang en regelaar snel en simpel op lekken. Lekke band? Ook hiervoor kunt u de lekzoeker van Gently gebruiken. Gewoon op de band spuiten en waar u bellen ziet zit een lek. Verder kunt u Gently Leak Detector gebruiken voor leidingen, koppelingen, kranen en ventielen van gas(flessen), tanks, koel- en airconditioningsystemen, verwarmingsapparatuur en pers- en luchtdrukinstallaties. De gaslekzoeker is geschikt voor alle gassoorten, zelfs brandbare, en bijvoorbeeld ook freon en zuurstof.

Specificaties: Gently Leak Detector gaslekzoeker

  • Naam: Leak Detector gaslekzoeker
  • PLU: 1152877
  • Merk: Gently
  • Volume: 400 ml

Recensie: Gently Leak Detector gaslekzoeker

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief