Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

Gebo Standaard dakluik met flens

Niet op voorraad

331,95

299,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Gebo Standaard dakluik met flens

Een dakluik van Gebo is vervaardigd van hoogwaardig en geanodiseerd aluminium. Hierdoor krijgt het aluminium een laag dat beschermt tegen corrosie en zelfs bestand is tegen zeewater. Ook de handgrepen en scharnieren van het dakluik zijn van corrosiewerend materiaal. Het luik heeft een standaard, rook grijs getint acryl paneel.

Dakluik met vergroot frame voor waterkering

Het dakluik heeft een mooie strakke vormgeving met een vergroot frame zodat het netjes over het onderprofiel valt. Hierdoor vallen montageschroeven ook uit het zicht. Tevens is het profiel van het onderframe verdiept waardoor deze diepe groef het water tegenhoudt als het raam openstaat.

Geopend en vergrendeld tegelijk mogelijk

De instelbare frictiescharnieren van het luik laten het raam tot een hoek van 180° probleemloos openstaan. Ook bevat het dekluik een airco-lock; deze vergrendeling werkt indien het raam is gesloten maar ook in de ventilatiestand. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld het voertuig ´s nachts of onbeheerd te ventileren.


Voor het verlijmen, afdichten en monteren van dit dakluik adviseren wij de Sika Sikalastomer 710 butylkit en Dekalin Dekaseal 8936 kit.

Specificaties: Gebo Standaard dakluik met flens

  • Naam: Standaard dakluik met flens
  • PLU: 1112210
  • Merk: Gebo
  • Gatmaat: 500 x 500 mm
  • Bediening: Manueel
  • Openingshoek: Tot 180°
  • Materiaal: Geanodiseerd aluminium
  • Inclusief: Flens
    Instelbare frictiescharnieren

Recensie: Gebo Standaard dakluik met flens

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief