Garmin Forerunner 225 hardloophorloge

Schrijf een review

Binnenkort leverbaar
299,00
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Garmin Forerunner 225 hardloophorloge

Dankzij de Forerunner 225 kunt u precies zien in welke hartslag zone u zit. Het eerste Garmin GPS-horloge met ingebouwde hartslagmeter. Hierdoor heeft u geen hartslagband meer nodig tijdens het hardlopen.

Eenvoudig trainen aan de hand van uw hartslag

De kleurrijke meter geeft uw hartslagzone en aantal hartslagen per minuut in real-time weer. Als de meter grijs is dan zit u in de opwarmfase die begint bij 50% van uw maximale hartslag. Blauw is de lichte zone met 60% van uw maximale hartslag. Groen is de aerobe zone die begint bij 70% van uw maximale hartslag. Oranje is de drempelzone die begint bij 80% van de maximale hartslag. De rode zone is de maximale zone die begint bij 90% van uw maximale hartslag. Als uw trainingsplan aangeeft dat u een bepaalde tijd of afstand in een bepaalde zone moet lopen dan kunt u dat eenvoudig aflezen op uw scherm, zodat u zich volledig op het hardlopen kunt concentreren. Tijdens het eerste gebruik stelt u uw leeftijd in, hierdoor wordt een schatting gemaakt van uw maximale hartslag. U kunt zelf de zones veranderen op uw horloge of Garmin Connect.

Polssensor

De optische sensor van de Forerunner 225 schijnt licht op uw heid en daarna meet de sensor de hoeveelheid teruggekaatst licht. De sensor detecteert zelfs de kleinste veranderingen die optreden wanneer er bloed door uw pols wordt gepompt, en maakt gebruik van een slim filteringproces om op basis hiervan uw hartslag te bepalen. Een lichtafsluiting aan de achterkant voorkomt dat omgevingslicht meegenomen wordt in de bepaling van uw hartslag.

Extra functies

Naast de hartslag sensor is de Forerunner 225 ook voorzien van GPS tracker om uw afstand, tempo en route te bepalen. Verder is deze hardloophorloge voorzien van versnellingsmeter die uw afstand en tempo bijhoudt tijdens indoor trainingen zonder een aparte voetsensor. De activitytracker zorgt voor de registratie van het aantal gezette stappen op een dag en berekend aan de hand daarvan het calorie verbruik. Als u langer dan een uur stilzit dan geeft de horloge een signaal af om u eraan te herinneren dat u moet bewegen. Als u een herinnering krijgt dan loopt u een aantal minuten om de inactiviteitsindicator te resetten.


Specificaties: Garmin Forerunner 225 hardloophorloge

  • Naam: Forerunner 225 hardloophorloge
  • PLU: 1236166
  • Merk: Garmin
  • Kleur: Zwart / rood
  • Maten: 287 x 48 x 16 mm (l x b x d)
  • Gewicht: ± 54 gram
  • Bijzonderheden: ATM 5 (50 meter) waterdichtheid

Recensie: Garmin Forerunner 225 hardloophorloge

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief