Foetsie 259 Petroleumkachel

(6)
Op voorraad

89,95

75,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Foetsie 259 Petroleumkachel

De 259 Petroleumkachel van Foetsie laat koude uit de caravan, aan boord of tent te laten verdwijnen en zorgt voor een aangename temperatuur.

Veilig

Mocht de kachel om wat voor reden omvallen dan schakelt de omvalbeveiliging in waardoor kachel uitgaat en er zo geen brand kan ontstaan. De petroleum kachel brand op kerosine, petroleum of paraffine. Het advies is paraffine te gebruiken, dit is gezuiverde petroleum en brand nagenoeg reukloos. Toch wordt aangeraden in ruimtes waar de kachel gebruikt wordt goed te ventileren. Ook handig in een schuur of garage.

Lang behaaglijk

Deze kachel kan tot wel 17 uur aaneen gesloten op de hoogste stand branden. Ideaal wanneer u in het vroege voorjaar of in het najaar nog met de caravan of tent weg wilt. Bovenop de petroleumkachel zit een plaat waar een pan of een ketel water op verwarmd kan worden.

Specificaties: Foetsie 259 Petroleumkachel

 • Naam: 259 Petroleumkachel
 • PLU: 1053803
 • Merk: Foetsie
 • Vermogen: ± 1850 - 2200 watt
 • Brandstof: Petroleum
  Kerosine
  Paraffine
 • Omvalbeveiliging: Ja deze beschikt over een omvalbeveiliging
 • Afmetingen: 45 x 33 cm (h x d)
 • Kleuren: Rood
 • Geschikt voor: Caravan, tent of voortent, kajuit, garage
 • Inclusief: Bij de kachel wordt een trechter geleverd
 • Gewicht: ± 4,8 kg (leeg)

6 Recensies voor: Foetsie 259 Petroleumkachel

 • Goed ding hoor
  Mark van den broek, 01-12-2017
  Ik heb hem net voor het eerst aangezet en werkt in 1x goed.
  We gebruiken Fire-lux parafine olie en hij ruikt een heel klein beetje. Maar ja, hij is nog net nieuw dus wie weet wordt dat minder.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • foetsie kachel.
  J.Holwerda, 10-04-2017
  Ik heb de omvalbeveiliging vast gezet met een slangklem want het is heel moeilijk om de kachel aan te steken hij warmt voldoende in de voortent maar is verre van reukloos.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Miskoop
  Tim, 13-12-2016
  Heeft nog niet gewerkt sinds aankoop... Bij het aandraaien om de lont hoog te krijgen, springt deze elke keer terug. Dus is het ook niet mogelijk om deze aan te steken.
  Het oogt ook allemaal nogal gammel.

  Na verificatie is er niets mis met de omvalbeveiliging. In documentatie staat bij het terugspringen van de lont je het mechanisme moet nakijken (hele kachel losvijzen en dan radartjes nakijken). Ik ben geen technieker dus ik zie mezelf dit niet oplossen. Jammer genoeg heb ik, door omstandigheden, 14 dagen gewacht om deze te testen. Anders had ik deze zeker en vast teruggestuurd.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • kous
  Martin, 30-11-2015
  brand prima en geeft genoeg warmte voor de stacaravan,alleen de kous gaat wel heel snel op,bestellen is te duur want alleen vanaf 50 euro is gratis
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Verrassend goed voor dit geld
  Arjen, 14-01-2015
  In vergelijking met de flink duurdere concurrenten is dit een opvallend goed werkend kacheltje.
  De beveiliging is vernuftig en werkt terstond. De constructie is degelijk en eenvoudig waardoor de kans op mechanische storingen lager is.

  Aansteken gaat makkelijk en het duurt hooguit 30 seconden voor het "generator-roostertje" begint te gloeien en de secundaire verbranding goed opgestart is. De kachel is vanaf dat moment ook volledig geurloos (mits goede en schone brandstof gebruikt natuurlijk).
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • goedkoop maar prefect
  john, 23-03-2013
  prima kachel voor bijverwarming
  Algemene indruk:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief