Foetsie 129 Petroleumkachel

(15)
Op voorraad

57,50

47,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Foetsie 129 Petroleumkachel

De 129 Petroleumkachel van Foetsie zorgt lang voor een aangename temperatuur in de caravan, tent of in de kajuit.

Twee functies

De petroleum kachel kan branden op petroleum, kerosine of paraffine. Er wordt aangeraden om paraffine te gebruiken. Dit is gezuiverde petroleum en brand vrijwel reukloos. Op de hoogste stand kan de kachel tot wel 17 uur aaneengesloten branden. Wanneer u in het vroege voorjaar of in het najaar nog met de caravan of tent weg wilt is de petroleumkachel ideaal. Bovenop de kachel zit een plaat waarop een pan of een ketel water verwarmd kan worden.

Specificaties: Foetsie 129 Petroleumkachel

 • Naam: 129 Petroleumkachel
 • PLU: 1053806
 • Merk: Foetsie
 • Vermogen: ± 2300 - 2600 watt
 • Brandstof: Petroleum
  Kerosine
  Paraffine
 • Omvalbeveiliging: Nee deze kachel beschikt niet over een omvalbeveiliging
 • Afmetingen: 36 x 31 cm ( h x d )
 • Kleuren: Rood
 • Geschikt voor: Caravan, tent of voortent, kajuit, garage
 • Inclusief: Bij de kachel wordt een trechter geleverd
 • Gewicht: ± 3,5 kg
 • Bijzonderheden: 5 liter tankinhoud met inhoudsindicatie

15 Recensies voor: Foetsie 129 Petroleumkachel

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • heerlijk ding
  jan r, 14-12-2017
  We hebben kacheltje nu 2 jaar,bij buitentemp van -2 temp in holtkamper cocoon 20graden,zorg wel dat brander brandschoon is,en schoorsteentje goed aansluit op brander,dus gewoon handleiding goed lezen.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Verkeerd advies
  Wellen, 09-10-2017
  Deze kachel vorige winter gekocht. Kreeg het advies op lampenolie te stoken. De volgende winter wil ik hem aanstoken, komt er een enorme rook vanaf. Het brandde aan mijn ogen. Ik naar de winkel toe en kreeg het advies om met andere brandstof en nieuwe kous te doen. Ik naar huis. Lukte niet. Ik dat hele ding uit elkaar gehaald en er komt me toch een dikke laag roet uit vallen. Het hele ding was vettig. Ik vertrouwde de kachel niet meer, leek me niet veilig. Zojuist Zibro gebeld en die zeiden dat ik gewoon het verkeerde advies heb gekregen en dat ik op andere brandstof moest stoken. De foetsie gaat de prullenbak in en heb bij Zibro een andere besteld.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Een prima kacheltje, voor tuinhuis, boot en voor nood!
  Andre, 11-09-2017
  Ik vind dit een prima kacheltje, voor het tuinhuisje en voor nood. Ik stook er gewone petroleum in, en dat is voor nog geen 80 eurocent per liter te koop aan de pomp in B. Zodra het gaas boven de brander roodgloeiend is, is er weinig reuk. Alleen bij het aansteken en doven ruikt het een beetje, en dat het beste even buiten. Het apparaat geeft prima warmte, en is degelijk gebouwd. En zelfs pannenkoeken zijn er prima op te bakken. Ik heb er nog maar eentje bij gekocht... Denk het beste ook aan een koolmonoxide sensor bij gebruik in kleine ruimten, en ventileer altijd.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Heerlijk warm
  Sylvia Sessink, 25-06-2017
  Wat een heerlijk kacheltje!
  Wij stoken op lampenolie en dat geeft totaal geen geur of rook af.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Geen goede verbranding
  Dick, 22-01-2017
  Ik heb deze kachel nu zo'n 4 maanden. Hij valt mij erg tegen. Bij het aansteken erg veel rookgassen, daarna als hij eenmaal volop brand, nog steeds lichte rookgassen/roet uitstoot.
  Ga toch voor de Zibro. Bij deze kachel bij het aansteken iets geur, maar daarna goede verbranding zonder roetuitstoot. Het zit hem waarschijnlijk toch in de prijs.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • lont is snel op
  Christina, 03-12-2016
  kachel geeft veel warmte, soms te veel, alleen de lont erin is snel op, erg jammer.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Foetsie 129
  Dick, 01-11-2016
  Heb dit kacheltje net in mijn bezit. Ik had er hoge verwachtingen van gezien de recensies.
  Eenmaal in gebruik genomen toch een tegenvaller wat betreft de geur bij verbranding. Je moet hem echt heel hoog zetten wil je hier weinig last van hebben. Nadeel hiervan is dat het snel te warm is en je hem dan uit moet zetten. Het koelt dan weer snel af, met gevolg je moet hem dan weer aanzetten. Had er een beetje op gerekend dat als je hem aanzet op niet te hoge stand, hij vrijwel geurloos zou branden. Helaas dit valt tegen. Verder wel een leuk ontwerp en handig het draag hengsel, je kunt hem snel en gemakkelijk van de ene naar de andere plaatst brengen. Een 6.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Perfect
  Jack, 27-06-2016
  Snelle en goede verzend service. Geeft heel veel warmte zelfs in een tent. Heb zelfs water kunnen koken met een fluitketel op het kacheltje. met de juiste brandstof geen stank, goed regelbaar. ook geen stank als kacheltje wordt uitgezet.
  negatief punt: De juiste brandstof is wel duur.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • foetsie
  Jolanda, 10-05-2016
  Heerlijk warm, echt een aanrader.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • heetlijk watm
  thea, 29-04-2016
  Makelijk in gebruik gauw warm zowel binnen als buiten te gebruiken
  Wij stoken op lampenolie heeft al anderhalve dag gebrand een tank nog half vol
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief