Foetsie 129 petroleumkachel reservelont

(2)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Foetsie 129 petroleumkachel reservelont

Wanneer van uw Foetse 129 petroleumkachel de lont dreigt op te geraken, heeft u met dit exemplaar snel een reservekatoen tot uw beschikking. Voor de beste en meest efficiënte verbranding van de 129 petroleumkachel te garanderen is het belangrijk om een originele Foetsie lont te gebruiken.

Specificaties: Foetsie 129 petroleumkachel reservelont

 • Naam: 129 petroleumkachel reservelont
 • PLU: 1150506
 • Merk: Foetsie
 • Diameter: Ø 95 mm
 • Geschikt voor: Foetsie 129 Petroleumkachel

2 Recensies voor: Foetsie 129 petroleumkachel reservelont

 • Sok
  Licht, 23-05-2017
  De aankoop was kapot jammer , maar prima kijk wel ergens anders .
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Prima kachel
  Aad, 12-05-2017
  Brand heel goed ook op dieselolie wel even de tijd nemen om hem goed af te stellen
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief