DE WINKEL IN SCHIJNDEL IS KONINGSDAG 27 APRIL GESLOTEN. ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Flow Viper Wide snowboard incl. Alpha binding 2015

Alleen online

399,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow Viper Wide snowboard incl. Alpha binding 2015

Het Flow Viper Wide snowboard inclusief Alpha bindingen is een flexibel board waarmee de beginnende snowboarder kan werken aan zijn skills en zelfvertrouwen. Het Viper Wide board is breder, waardoor het uitstekend geschikt is voor snowboarders met grotere voeten. Zo steken de voeten niet uit.

Viper snowboard

Het Viper snowboard heeft een flexibiliteit van 2 op een schaal van 1 tot 10, wat betekent dat het board een kleine disbalans gemakkelijk vergeeft. Het board heeft een Tru-Twin vorm: een gelijke voor- en achterkant, met het smalste gedeelte in het midden. Hierdoor kan het board in beide richtingen worden gebruikt. De Tru-Flex kern die Flow bij het Viper snowboard heeft toegepast bestaat uit populierhout, wat een goede sterkte en responsiviteit bewerkstelligt. Het EZ-Flat Rock profiel van het board is plat tussen de voeten, waardoor het Viper board gemakkelijk te berijden is.

Alpha bindingen

De Flow Alpha bindingen zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren snowboarders. Ze zijn gemakkelijk af te stellen met de Mini-Ratchet buckles, die u aantrekt zo ver als nodig en dan eenvoudig fixeert door de buckle naar beneden te klappen. De druk wordt goed over de voet verdeeld door de Exo-Fit Powerstrap, een frame wat de voet omgeeft voor optimale fixatie, steun en energie transmissie van schoen naar board.

Specificaties: Flow Viper Wide snowboard incl. Alpha binding 2015

 • Naam: Viper Wide snowboard incl. Alpha binding 2015
 • PLU: 1236176-0002C
 • Merk: Flow
 • Board profiel: EZ-Flat Rock
 • Vorm: Tru-Twin
 • Stijfheid: 2 (op schaal van 1, zacht - 10, stijf)
 • Breedte: Extra breed snowboard
 • Binding: Inclusief Alpha binding
 • Kern: Tru-Flex
 • Basis: Optix 2000
 • Lengte: Verkrijgbaar in verschillende lengtes
 • Randen: EZ-DT
 • Bijzonderheden: Kiest u voor montage, houd dan rekening met een langere levertijd
 • Maat: 155 159 163

Recensie: Flow Viper Wide snowboard incl. Alpha binding 2015

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief