2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Flow NX2 snowboard bindingen white green

Alleen online

340,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow NX2 snowboard bindingen white green

De NX2 snowboard binding van Flow zorgt voor een uitstekende verbinding tussen snowboard en snowboardschoen. Een lichtgewicht binding, ontwikkeld om prestaties te leveren.

Uitstekend aansluitende straps

De NX2 heeft een hoge stijfheid wat resulteert in een beter reactievermogen. Samen met de Fusion PowerStrap, waarbij de straps meer oppervlak hebben, geeft dit een optimale ondersteuning, controle en comfort.

Makkelijker aantrekken

Door het materiaal aan de achterkant is de binding hier net iets minder stijf, wat ten goede komt aan de flex. Ook handig is dat de Active Strap volledig naar achteren te klappen is, wat maakt dat de snowboardschoenen eenvoudig in de bindingen te plaatsen zijn.

Specificaties: Flow NX2 snowboard bindingen white green

  • Naam: NX2 snowboard bindingen white green
  • PLU: 1245990C
  • Merk: Flow
  • Bindingsoort: Fusion PowerStrap
  • Stijfheid: 8/10
  • Artikelnummer: 560004
  • Maat: L XL

Recensie: Flow NX2 snowboard bindingen white green

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief