Flow NX2-GT Fusion snowboard bindingen 2014 - 2015

Alleen online

399,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow NX2-GT Fusion snowboard bindingen 2014 - 2015

De NX2-GT Fusion bindingen zijn de stijfste snowboard bindingen uit de collectie van Flow. Deze stijfheid, of stugheid, zorgt voor een hele directe overbrenging. Flow beschrijft deze binding als ‘The ultimate connection between rider and board’.

Direct en lichtgewicht

Deze Flow bindingen zijn ontzettend licht van gewicht en ze zijn heel direct. Het lichte gewicht komt heel duidelijk door de gebruikte materialen zoals aluminium. De baseplate van de NX2-GT is een Aluminum Alloy Rockered baseplate die een 2,5º canting heeft. Het BankBed is gemaakt van OC-Kush wat een hele fijne demping geeft. De HiBack van de NX2-GT is een Aluminium Alloy ModBack met een EVO-C9 SupportPanel. Dan is er nog de Fusion PowerStrap die een groot deel van de schoen bedekt. De PowerStrap is voorgevormd en gewatteerd en geeft veel steun en een goede transfer van de energie.

Snel in- en uitstappen

Een hele fijne eigenschap van de Flow NX2-GT Fusion bindingen is dat het in- en uitstappen heel snel en makkelijk gaat. De Active Strap Technology (N.A.S.T.Y ) maakt dit mogelijk. Wanneer de HiBack omlaag wordt geklapt zorgt N.A.S.T.Y. ervoor dat de Fusion PowerStrap naar voren en naar boven gaat. Er ontstaat dus gewoon meer ruimte en dat vergemakkelijkt het instappen en uitstappen zeker. Daarnaast worden er Locking Slap Ratchet buckles gebruikt die een dubbele sluiting hebben. Ze hoeven hierdoor maar een keer goed te worden afgesteld en daarna is het gewoon instappen en dichtklikken. Set-it and forget-it!

Specificaties: Flow NX2-GT Fusion snowboard bindingen 2014 - 2015

  • Naam: NX2-GT Fusion snowboard bindingen 2014 - 2015
  • PLU: 1202380C
  • Merk: Flow
  • Voetbeddemping: OC-Kush basepad met OC-Kush inserts bij teen en hiel
  • Maat: L XL

Recensie: Flow NX2-GT Fusion snowboard bindingen 2014 - 2015

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief