Flow NX2 Fusion snowboard bindingen 2014 - 2015

Niet op voorraad

319,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow NX2 Fusion snowboard bindingen 2014 - 2015

De Flow NX2 Fusion snowboard bindingen zijn hele sterke bindingen met een hoge stijfheid. Deze bindingen geven een hele directe response en veel power, zonder daar heel veel moeite voor te hoeven doen.

Power en response

Deze Flow bindingen hebben een Aluminium Alloy Rockered baseplate met een canting van 2,5º. Voor een comfortabel gevoel en demping is er OC-Kush gebruikt in het BankBed. De achterkant van de binding is een Reclining HiBack; de Glass-Filled Nylon ModBack met een ATM.8 SupportPanel. Deze HiBack is wat flexibeler en speelser dan de Aluminum Alloy ModBack van grote broer NX2-GT. In plaats van meerdere straps is in de Flow NX2 Fusion binding de Fusion PowerStrap gebruikt. Deze voorgevormde kap bedekt een groot deel van de schoenen en is gewatteerd voor een comfortabel gevoel en een goede overbrenging van de energie.

Eenvoudig en snel in –en uitstappen

Met de Flow NX2 Fusion bindingen is in- en uitstappen absoluut eenvoudig en snel. De HiBack wordt heel eenvoudig naar omlaag geklapt en dat zet de Active Strap Technology (N.A.S.T.Y.) in werking. Deze technologie zorgt dat wanneer de HiBack omlaag geklapt wordt, de PowerStrap naar voren en naar boven beweegt. Zo ontstaat er meer ruimte om in te stappen of uit te stappen. De Locking Slap Ratchet buckles zijn dubbele sluitingen die heel makkelijk kunnen worden afgesteld en ontzettend eenvoudig te bedienen zijn. Een keertje instellen en gaan; Set-it and Forget-it!

Specificaties: Flow NX2 Fusion snowboard bindingen 2014 - 2015

  • Naam: NX2 Fusion snowboard bindingen 2014 - 2015
  • PLU: 1202381C
  • Merk: Flow
  • Voetbeddemping: OC-Kush basepad met OC-Kush inserts bij teen en hiel
  • Maat: L XL

Recensie: Flow NX2 Fusion snowboard bindingen 2014 - 2015

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief