Flow Maverick snowboard

Niet op voorraad

699,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow Maverick snowboard

Het Flow Maverick snowboard zit bomvol geavanceerde technologie, die bijdraagt aan een ongekende snowboard ervaring. De technologieën maken dit snowboard ideaal voor meerdere doeleinden, zeker ook voor het boarden in de poedersneeuw.

Camber en vorm

In de Flow Maverick is de Pow-Cam camber toegepast. Dat is een combinatie van meerdere voorspanningen. Het is een traditionele camber onder de voeten en plat tussen de bindingen voor extra grip op ijs en een betere float in de poeder. De directional shape, een langere nose dan tail, in de Maverick zorgt mede voor de beter prestaties in de diepe poedersneeuw. De kern van dit board is een lichte, houten kern die uitstekend regeert. Voor ultieme prestaties in de poeder en bij het carven.

Gesinterde base

De base, of basis, van de Maverick is een gesinterde base met graphite. Dit zorgt voor minder wrijving tussen het board en de sneeuw en daardoor kan het board beter glijden.

Demping

De Augmented Base Technology (A.B.T.) is een bijzondere technologie die bestaat uit siliconen inserts. In de Maverick is de 5 piece A.B.T. toegepast. Dat wil zeggen dat er aan de onderkant van het board vijf inserts zijn geplaatst. De technologie absorbeert impact, vermindert trillingen en zorgt zo voor een vloeiende rit.

Pop en rebound

De Double Stringer en Whiskey X technologie zorgen samen voor een betere pop en een betere rebound in de Flow Maverick. De Double Stringer technologie bestaat uit carbon wat in de lengterichting van het board is geplaatst. Dit zorgt voor een geweldige respons. De Whiskey X technologie geeft een geweldige power doordat het materiaal in een x-vorm in het board is verwerkt. Zo wordt de power heel direct overgebracht van voeten naar board.

Specificaties: Flow Maverick snowboard

 • Naam: Maverick snowboard
 • PLU: 1202368C
 • Merk: Flow
 • Board profiel: Pow-Cam
 • Vorm: Directional
 • Demping: 5 piece A.B.T.
 • Binding: Exclusief binding
 • Kern: Re-Flex
 • Basis: Gesinterde graphite base
 • Lengte: Verkrijgbaar in verschillende lengtes
 • Nu gratis: Bij dit snowboard nu een gratis snowboardtas
 • Maat: 160 164

Recensie: Flow Maverick snowboard

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief