Flow Juno snowboard bindingen midnight

Alleen online

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow Juno snowboard bindingen midnight

De Juno snowboard bindingen van Flow zijn ontwikkeld voor een goede ondersteuning, comfort en controle. Deze binding is soepeler, maar zorgt ook voor een goede en directe verbinding tussen snowboardschoenen en board.

Bindingen met soepelere flex

Door de soepelere flex biedt de binding wat meer bewegingsvrijheid, waardoor deze comfortabeler aanvoelt. Ook draagt de Fusion PowerStrap bij aan het comfort, doordat deze een groter oppervlak heeft. Daardoor wordt de snowboardschoen gelijkmatiger aangesloten.

Specificaties: Flow Juno snowboard bindingen midnight

  • Naam: Juno snowboard bindingen midnight
  • PLU: 1246000-0000
  • Merk: Flow
  • Bindingsoort: Fusion PowerStrap
  • Stijfheid: 5/10
  • Artikelnummer: 560021

Recensie: Flow Juno snowboard bindingen midnight

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief