Flow Juno snowboard bindingen black

Alleen online

250,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow Juno snowboard bindingen black

De Flow Juno zijn mid-flexing snowboard bindingen. Een soepelere snowboard binding, die toch zeer direct reageert. Een binding die zorgt voor een perfecte balans tussen ondersteuning, controle en comfort.

Eenvoudig af te stellen snowboard bindingen

Deze snowboard bindingen leveren een uitstekend gebruikersgemak. Ook met handschoenen aan zijn ze eenvoudig af te stellen. Ook kan de achterkant naar achteren geklapt worden wat zorgt voor een makkelijkere toegang tot de binding. De Fusion PowerStrap bevat een groter oppervlak waardoor de druk beter verdeeld wordt. De voeten gaan zo minder snel knellen.

Specificaties: Flow Juno snowboard bindingen black

  • Naam: Juno snowboard bindingen black
  • PLU: 1245999C
  • Merk: Flow
  • Bindingsoort: Fusion PowerStrap
  • Stijfheid: 5/10
  • Artikelnummer: 560021
  • Maat: M L

Recensie: Flow Juno snowboard bindingen black

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief