Flow Fuse snowboard bindingen gunmetal

Alleen online

290,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow Fuse snowboard bindingen gunmetal

De Flow Fuse zijn soepelere snowboard bindingen met een feel rating van 6 op een schaal van 1 tot 10. Dit maakt de bindingen ideaal voor de freestyle snowboarder, omdat ze de juiste ondersteuning en meer comfort bieden.

Praktische snowboard bindingen

Handig is dat deze bindingen voorzien zijn van de Active Strap technologie, waarbij de achterkant volledig achterover geklapt kan worden. Dit komt het gebruiksgemak van de bindingen ten goede. De Fusion PowerStrap bestaat daarbij uit een groter oppervlak, waarmee de binding beter af te stellen is. De snowboard bindingen zorgen voor een uitstekende verbinding tussen snowboardschoenen en snowboard.

Specificaties: Flow Fuse snowboard bindingen gunmetal

  • Naam: Fuse snowboard bindingen gunmetal
  • PLU: 1245994C
  • Merk: Flow
  • Bindingsoort: Fusion PowerStrap
  • Stijfheid: 6/10
  • Artikelnummer: 560008
  • Maat: L XL

Recensie: Flow Fuse snowboard bindingen gunmetal

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief