2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Flow Fuse snowboard bindingen black

Alleen online

290,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow Fuse snowboard bindingen black

De Fuse snowboard bindingen black van Flow heeft een soepelere flex, wat de binding speelser maakt. De binding levert een uitstekend gevoel en comfort en is daardoor ideaal voor de freestyle snowboarder.

Comfortabele snowboard binding

Dit is één van de meest comfortabele bindingen uit de Flow collectie. Dit is ook te danken aan de Fusion Powerstrap, waarmee de binding vastgemaakt kan worden. Dit bestaat uit één groter deel dat meer oppervlak van de voet beslaat. Daardoor is de druk en ondersteuning nog beter verdeeld. Dit komt de controle van de snowboarder ten goede.

Specificaties: Flow Fuse snowboard bindingen black

  • Naam: Fuse snowboard bindingen black
  • PLU: 1245993C
  • Merk: Flow
  • Bindingsoort: Fusion PowerStrap
  • Stijfheid: 6/10
  • Artikelnummer: 560008
  • Maat: L XL

Recensie: Flow Fuse snowboard bindingen black

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief