Flow Fuse-GT snowboard bindingen black red

Alleen online

330,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow Fuse-GT snowboard bindingen black red

De Fuse-GT snowboard binding heeft een uitstekend reactievermogen en een goede balans. Deze binding is net wat soepeler dan de NX2 binding, waardoor deze comfortabeler is.

Stevige snowboard bindingen

Deze binding is stevig dankzij de Power triangle, die automatisch zorgt voor spanning. Door de Active strap achterover te klappen heeft u altijd een eenvoudige toegang tot de binding. De Fusion PowerStrap heeft bovendien een groter oppervlak, waardoor de binding hier niet gaat knellen, maar nog beter ondersteunt.

Specificaties: Flow Fuse-GT snowboard bindingen black red

  • Naam: Fuse-GT snowboard bindingen black red
  • PLU: 1245992C
  • Merk: Flow
  • Bindingsoort: Fusion PowerStrap
  • Stijfheid: 7/10
  • Artikelnummer: 560006
  • Maat: L XL

Recensie: Flow Fuse-GT snowboard bindingen black red

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief