Flow Fuse Fusion snowboard bindingen 2015

Alleen online

289,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow Fuse Fusion snowboard bindingen 2015

De Flow Fuse Fusion snowboard bindingen zijn all mountain bindingen met de nadruk op fun! Deze Flow snowboardbindingen zijn comfortabel en flexibel zonder dat ze inleveren op responsiviteit en controle.

Comfortabele Fusion PowerStrap

Deze Fuse Fusion bindingen zijn uitgevoerd met de Fusion PowerStrap. Deze ‘strap’ is bedekt een groot deel van de middenvoet en verbindt het teen en enkelgedeelte voor een goede stabiliteit en enerergie-overdracht naar het snowboard. De PowerStrap is helemaal voorgevormd en gewatteerd voor een optimaal draagcomfort, zonder dat hiervoor de bandjes ultrastrak en pijnlijk hoeven te zitten.

Power Triangle voor controle en energie

De Fuse bindingen zijn uitgerust met een ‘Power Triangle’: een staalkabel die zorgt voor een efficiënte transfer van energie vanuit de hiback naar de baseplate. Dit spaart de energie in uw benen waardoor u het boarden langer en beter volhoudt.

Eenvoudig en snel instappen

Het instappen gaat zeer gemakkelijk dankzij de scharnierende hiback. U klapt de SnapLock hendel samen met de hiback naar beneden, stapt in met uw snowboardschoen en laat de hiback weer naar boven komen. Dankzij dit systeem en doordat de Active Strap technologie de Fusion Strap tegelijkertijd wat omhoog laat komen, is de instap zeer ruim en gaat het super snel. Dan is er ook nog gebruik gemaakt van Locking Slap Ratchet buckles. Deze buckles sluiten dubbel en hoeven dus maar een keer heel goed afgesteld te worden. Daarna is het enkel openen en sluiten.

Specificaties: Flow Fuse Fusion snowboard bindingen 2015

  • Naam: Fuse Fusion snowboard bindingen 2015
  • PLU: 1236194C
  • Merk: Flow
  • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Uitvoering: Met Fusion PowerStrap
  • Stijfheid: 6 (op schaal van 1, zacht - 10, stijf/responsief)
  • Artikelnummer: 5500006
  • Kleur: Oranje Zwart
  • Maat: L XL

Recensie: Flow Fuse Fusion snowboard bindingen 2015

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief