Flow Five snowboard bindingen slate grey

Alleen online

200,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow Five snowboard bindingen slate grey

Deze Five snowboard bindingen van Flow kenmerken zich door een simpel ontwerp en een groot gebruiksgemak. Een soepelere binding die geschikt is voor ieder niveau.

Comfort en controle

Deze zeer stevige snowboard bindingen hebben een lossere flex. Dit zorgt voor meer comfort voor de snowboarder. De Fusion PowerStrap is eenvoudig losser of strakker te verstellen. Doordat de straps uit een groter deel bestaat bieden de bindingen zo een betere controle.

Specificaties: Flow Five snowboard bindingen slate grey

  • Naam: Five snowboard bindingen slate grey
  • PLU: 1245997C
  • Merk: Flow
  • Bindingsoort: Fusion PowerStrap
  • Stijfheid: 4/10
  • Artikelnummer: 560012
  • Maat: L XL

Recensie: Flow Five snowboard bindingen slate grey

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief