Flow Five snowboard bindingen black

Alleen online

200,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow Five snowboard bindingen black

De Flow Five snowboard bindingen zijn gericht op gebruikersgemak. Een stevige en duurzame binding met een wat soepeler flex. Daardoor zijn deze snowboard bindingen geschikt voor snowboarders van ieder niveau.

All-mountain snowboard bindingen

De Five snowboard bindingen scoren een 4 uit 10 op de feel rating. Daarbij is een 1 het zachtste en een 10 het meest stijf. Dit maakt het een all-mountain binding voor alle omstandigheden. De Fusion PowerStrap is een band die uit een groter deel bestaat. Daardoor zorgen de bindingen voor een nog betere verbinding en wordt voorkomen dat de bindingen gaan knellen.

Specificaties: Flow Five snowboard bindingen black

  • Naam: Five snowboard bindingen black
  • PLU: 1245996C
  • Merk: Flow
  • Bindingsoort: Fusion PowerStrap
  • Stijfheid: 4/10
  • Artikelnummer: 560012
  • Maat: L XL

Recensie: Flow Five snowboard bindingen black

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief