2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Flow Five ExoFit snowboard bindingen

Alleen online

189,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow Five ExoFit snowboard bindingen

De Five ExoFit snowboard bindingen van Flow zijn all mountain bindingen met een hele eenvoudige instap door de gebruikte hiback. Door toepassing van EVA op verschillende plaatsen is het ook een hele comfortabele binding.

Snel instappen

De Flow bindingen staan bekend om het feit dat instappen wel heel erg snel en gemakkelijk gaat. Dat heeft te maken met een aantal dingen. De achterkant van de binding, de Hiback, kan helemaal omlaag worden geklapt en de schoen kan zo in de binding glijden. In het geval van de Five ExoFit is de Uni-Back Hiback toegepast; een lichtgewicht hiback met EVA padding. De Locking Slap Ratchet buckles zijn heel stevig en hoeven maar 1 keer goed te worden afgesteld en daarna is het een kwestie van voet erin en de buckles sluiten. Set-it and Forget-it wordt dit genoemd door Flow.

Maximale power transfer

De ExoFit Powerstrap is het gedeelte dat over de voorvoet zit. Hierbij is gebruik gemaakt van een uitwendig frame en EVA materiaal. Dit zorgt voor een hele goede overdracht van energie en het is heel erg stabiel en comfortabel. De baseplate van de binding is rockered om de energieoverdracht te maximaliseren.

Specificaties: Flow Five ExoFit snowboard bindingen

  • Naam: Five ExoFit snowboard bindingen
  • PLU: 1202385C
  • Merk: Flow
  • Voetbeddemping: EVA landing pads
  • Maat: L XL

Recensie: Flow Five ExoFit snowboard bindingen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief