Light My Fire Firesteel mini vuurstarter

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Light My Fire Firesteel mini vuurstarter

De Light My Fire Firesteel mini vuurstarter is in eerste instantie ontworpen voor het Zweedse leger en is hierdoor van zeer degelijke kwaliteit. Het Firesteel gedeelte is gemaakt van magnesium en de strijker van roestvast staal. De vonken die worden geproduceerd hebben een gemiddelde warmte van 2980°C. De starter is voorzien van een fluitje waardoor u in geval van nood makkelijker om hulp kunt vragen. De vuurstarter is een onmisbaar hulpmiddel als u op outdoortocht gaat. Daarnaast is het ook een handig hulpmiddel voor kampeerders, sportvissers en gewoon voor thuis.

Specificaties: Light My Fire Firesteel mini vuurstarter

  • Naam: Firesteel mini vuurstarter
  • PLU: 1125008
  • Merk: Light My Fire
  • Materiaal: Magnesium, Roestvast staal
  • Lengte mm: 75 mm
  • Gewicht: ± 13 gram
  • Kleur: Orange

Recensie: Light My Fire Firesteel mini vuurstarter

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief