Firelux Firelux Plus kachelbrandstof

(2)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Firelux Firelux Plus kachelbrandstof

Bent u op zoek naar een zuivere brandstof voor een verplaatsbare petroleumkachel van bijvoorbeeld Zibro? Dan is deze Firelux Plus kachelbrandstof wat u nodig heeft. Firelux Plus is geschikt voor alle merken.

Vrijwel geurloze kachelbrandstof

De Firelux Plus is een schone brandstof, bevat nauwelijks zwavel en kent een laag aromaatgehalte. Hierdoor ontstaat bij het aan- en uitmaken van de kachel maar ook bij de verbranding van de brandstof, minder emissie van schadelijke stoffen én minder geur. Een ander voordeel van het gebruik van Firelux Plus is minder slijtage aan brander of kous. Hierdoor gaat uw verplaatsbare kachel langer mee.

Specificaties: Firelux Firelux Plus kachelbrandstof

 • Naam: Firelux Plus kachelbrandstof
 • PLU: 1152713
 • Merk: Firelux
 • Inclusief: Kindveilige sluiting
 • Inhoud: 20 liter
 • Bijzonderheden: Valt niet onder vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) dankzij het hoge vlampunt (boven de 61˚C)
  Jerrycan is van 100% recyclebare HDPE en kan afgevoerd worden volgens de richtlijnen van uw

2 Recensies voor: Firelux Firelux Plus kachelbrandstof

 • Gebruik kachelvloeistof
  Marjanne, 08-05-2018
  De jerrycan is veel te lomp om goed uit te kunnen schenken. De brandstof brand wel mooi schoon op, maar overschenken zorgt iedere keer voor morsen.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Olie
  Molenaar, 08-03-2017
  Goede prijs
  Goede kwaliteit
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief