Filippi Legnami HPL 15 mm houtplaat beuken

Alleen in Schijndel
139,99
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de winkel in Schijndel

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Filippi Legnami HPL 15 mm houtplaat beuken

De Filippi Legnami HPL 15 mm houtplaat is eenvoudig in gebruik en bewerkbaar. Daarnaast is dit laminaat onderhoudsvriendelijk, stootvast en bestand tegen vocht en water. Aan beide zijden van de plaat bevindt zich een HPL laminaatlaag.

Natuurproduct

Hout is een natuurproduct waardoor het voor kan komen dat onder het laminaat een oneffenheid zit. De laag is watervast, maar in het onderliggende hout kan wel water komen. De plaat heeft een beuken uitstraling en is vanwege het formaat alleen verkrijgbaar in onze winkel in Schijndel. Vooraf reserveren is gewenst.

Specificaties: Filippi Legnami HPL 15 mm houtplaat beuken

  • Naam: HPL 15 mm houtplaat beuken
  • PLU: 1152698
  • Merk: Filippi Legnami
  • Dikte: 15 mm
  • Lengte: 244 cm
  • Breedte: 122 cm
  • Materiaal: HDF met HPL afwerking
  • Kleur: Beuken
  • Artikelnummer: 720 Taggio AW100

Recensie: Filippi Legnami HPL 15 mm houtplaat beuken

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief