Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

Fiamma Turbo-Kit dakluik ventilator

(1)
Op voorraad

82,60

74,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Fiamma Turbo-Kit dakluik ventilator

De Turbo-Kit ventilator is de ideale ventilator voor verschillende dakluiken. Geschikt voor dakluiken met een minimale gatmaat van 40 x 40 cm (geen Fiamma) en maximaal 50 x 70 cm.

Ventilator met twee standen

Deze 12 volt ventilator, met een fan met een diameter van 24 cm, kan zowel naar binnen als naar buiten blazen. Wanneer u in de caravan of camper zit kunt u de schakelaar omzetten zodat de ventilator niet in uw nek blaast maar toch koelt door de warme lucht af te voeren.

Gemakkelijk te plaatsen

Eenvoudig te bevestigen, de twee telescopische steuntjes zijn verstelbaar van 36 tot 48 cm. De ventilator is te gebruiken wanneer het voertuig stilstaat en de dakkap open staat.

Verbruik

De ventilator wordt geleverd met een 12 volt kabel en één kabel voor de sigarettenaansteker. Werkt ook op 8 D-cell batterijen (exclusief) en kan ook vrijstaand op een tafel worden gebruikt. Het verbruik varieert tussen 0,20 en 0,33 Ampère. De maximale luchtcirculatie is 7,2 m³ / min.


Op de afbeeldingen is te zien dat de Turbo-Kit geschikt is voor verschillende dakluiken.

Specificaties: Fiamma Turbo-Kit dakluik ventilator

 • Naam: Turbo-Kit dakluik ventilator
 • PLU: 1090320
 • Merk: Fiamma
 • Gatmaat: Min. 40 x 40 cm
  Max. 50 x 70 cm
 • Afmetingen: Ventilator: Ø 24 cm
  Telescopische steuntjes: verstelbaar van 36 tot 48 cm
 • Maximale breedte dakluik: 50 cm
 • Ventilatie: Ventilator die naar binnen en buiten kan blazen
 • Geschikt voor: Past op alle dakluiken met een afmeting van 40 x 40 cm (geen Fiamma) tot 50 x 70 cm. Onder andere op: Fiamma Vent 50, Omni-Vent, RemiTop 400, Seitz mini Heki en Seits Midi Heki
 • Inclusief: 1x Normale 12 volt kabel
  1x Stroomkabel voor de Sigarettenaansteker
 • Bijzonderheden: Ventilator kan ook vrijstaand gebruikt worden op de tafel
 • Tips: Ook werkzaam op batterijen (8 batterijen 1,5 VD, niet meegeleverd)

Recensie: Fiamma Turbo-Kit dakluik ventilator

 • Fiamma turbo ventilator
  Rene, 18-06-2017
  De titel turbo heeft alleen betrekking op de geluidsproductie. Door de vele afscherming aan beide zijden van de ventilator wordt de doorstroming erg beperkt en geluidsproductie verhoogd.
  Door deze uitvoering in een dakluik te plaatsen zonder de openingen rondom te sluiten wordt hoofdzakelijk rond ventilator gecirculeerd en nog minder lucht verplaatst. De draairichting omkeren door de aansluitsteker te draaien is nutteloos. De vinnen zijn voorgevormd voor een draairichting. Alleen het hele huis omdraaien(de uittrekbare pootjes omdraaien) heeft zin. Aansluitsteker heeft snoertje van 1m. Veel te kort dus. Italiaanse " kwaliteit" voor veel te hoge prijs.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief