2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Fiamma Dakluik 40x40 spoiler

Op voorraad

18,30

16,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Fiamma Dakluik 40x40 spoiler

Deze spoiler voorkomt het binnendringen van lucht en geluidloverlast doordat er een betere windgeleiding over het dakluik ontstaat.

Geschikt voor dakluiken met een gatmaat 40 x 40 cm
De spoiler dient voor het dakluik in de rijrichting geplaatst te worden en past op Fiamma en andere dakluiken met een gatmaat van 40 x 40 cm, dankzij de meegeleverde hulpstukken.

Eenvoudige montage
Gemaakt van UV-bestendig ABS kunststof en eenvoudig te monteren met schroeven of vast te lijmen met de Sikaflex 552 lijmkit.

Wij adviseren u om het gebruik van schroeven in uw dak te vermijden. Wanneer u toch gebruik maakt van schroeven, gebruik dan de SikaLastomer 710 butylrubberkit voor het waterdicht afkitten van de randen.

Specificaties: Fiamma Dakluik 40x40 spoiler

  • Naam: Dakluik 40x40 spoiler
  • PLU: 1006754
  • Merk: Fiamma
  • Gatmaat: 40 x 40 cm (lxb)
  • Materiaal: ABS kunststof
  • Geschikt voor: Dakluiken met een gatmaat van 40 x 40 cm
  • Tips: Lijm de spoiler vast op het dak met Sikaflex 552 lijmkit

Recensie: Fiamma Dakluik 40x40 spoiler

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief