Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Fiamma Camper tochtstrook

Op voorraad

89,20

80,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Fiamma Camper tochtstrook

De Fiamma Camper tochtstrook beschermt tegen vervelende tocht die onder uw camper doorkomt. De tochtstrook sluit ook het wiel af dankzij een handige wielflap. De tochstrook heeft een lengte van 550 cm en een hoogte van 60 cm.

Simpele bevestiging

De tochtstrook is makkelijk te bevestigen in de rail van de camper. Deze kunt u makkelijk in de rail schuiven, waardoor u binnen no-time beschut onder uw luifel of in uw Fiamma Privacy Room kunt zitten.

Specificaties: Fiamma Camper tochtstrook

  • Naam: Camper tochtstrook
  • PLU: 1157827
  • Merk: Fiamma
  • Lengte cm: 550 cm
  • Hoogte cm: 60 cm
  • Kleur: Grijs

Recensie: Fiamma Camper tochtstrook

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief