Fiamma A20 drukvat

Op voorraad

30,25

27,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Fiamma A20 drukvat

Universeel drukvat dat water en stroom bespaart en te combineren is met alle zelfaanzuigende pompen. 28% minder stroomverbruik dankzij het Fiamma A20 drukvat.

Het A20 drukvat is een ideale aanvulling op de Fiamma Aqua 8, zijn voorgaande modellen en andere zelfaanzuigende waterpompen zoals de Shurflo en de Flojet.

Het nieuwe drukvat verhelpt de kloppende of stotterende werking van drukpompen en voert een constante stroom van water aan.

Het A20 drukvat verlengt de levensduur van de pomp en vermindert het watergebruik.

Het interne membraan vangt stoten op en laat een regelmatige waterstroom door.
De A20 kan gedemonteerd worden voor eventuele reparaties binnenin.

De druk van het A20 drukvat is vooraf ingesteld op 0,9 bar (13 psi) maar kan zeer eenvoudig versteld worden met een compressor op het ventiel. Zo is de A20 passend te maken voor alle zelfaanzuigende pompen die er in omloop zijn.

Specificaties: Fiamma A20 drukvat

 • Naam: A20 drukvat
 • PLU: 1006741
 • Merk: Fiamma
 • Druk: 0,9 bar
 • Afmetingen: 234,4 x 154 x 98 mm (l x b x h)
 • Aansluiting: Ø 13 mm
 • Kleur: Blauw

4 Recensies voor: Fiamma A20 drukvat

 • Weglekken van voordruk.
  Gerard, 16-08-2016
  Zowel het eerste als het (na garantievervanging) tweede drukvat verliest na één seizoen de vooringestelde druk. Bijpompen heeft geen zin want ook dan is de voordruk in no time verdwenen. Slechte kwaliteit.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • rustige waterloop
  rené koster, 09-08-2016
  De werking van dit apparaat is prima, vooral als je de kraan niet helemaal open draait ( wat vaak gebeurt ) geeft dit een rustige waterstraal
  De reactie van Michael verontrust me wel een beetje we wachten het af.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Matige kwaliteit
  Menno van 't Hoff, 08-08-2016
  Zo'n drukvat maakt dat de waterhuishouding wat stabieler verloopt, dus dat heeft sowieso voordelen. (pomp slaat minder vaak aan en geen "geklapper" meer van de drukschakelaar)
  Drukvat zou in 10 minuten aangeslotenen kunnen worden, ware het niet dat de beide aansluitingen bleven lekken. Hoop lopen pielen, maar uiteindelijk nieuwe aansluitnippels gekocht bij een andere campingwinkel. (Neem dus beter de duurdere met losse aansluitnippels, dan die Italiaanse kwaliteit...)
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Lekken
  Michael, 21-04-2016
  Het eerste drukvat begon na 1 jaar te lekken. Italiaanse kwaliteit?
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief