Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

Fawo Vervangende Deksel tbv wandinvoerdoos

Op voorraad
Vanaf:

11,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Fawo Vervangende Deksel tbv wandinvoerdoos

Fawo ontwikkelde een serie met wandinvoerdozen die het eenvoudig en veilig maakt om elektra, water, gas enTV-/ satellietsignaal aan te kunnen sluiten in een caravan, boot of camper. Elk model inbouwdoos is voorzien van een zelfsluitende deksel dat extra stevig dichtzit door een magneetsluiting. Hierdoor blijft het binnenwerk optimaal beschermd tegen stof, vuil en vocht. Als onverhoopt de deksel ernstig beschadigd raakt of afbreekt, is deze vervangende en/of reserve deksel verkrijgbaar. Net als de originele inbouwdoos, is ook dit vervangende exemplaar vervaardigd van UV-bestendig kunststof.


Voor het verlijmen, afdichten en monteren van deze wandinvoerdeksel adviseren wij de Sika Sikalastomer 710 butylkit en Dekalin Dekaseal 8936 kit.

Specificaties: Fawo Vervangende Deksel tbv wandinvoerdoos

  • Naam: Vervangende Deksel tbv wandinvoerdoos
  • PLU: 1189936C
  • Merk: Fawo
  • Afmetingen: 14,5 x 13 cm
  • Bijzonderheden: Verkrijgbaar in zwart en wit (RAL9010)
  • Kleur: Wit Zwart

Recensie: Fawo Vervangende Deksel tbv wandinvoerdoos

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief