Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Fawo Kunststof deurvanger

Op voorraad

1,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Fawo Kunststof deurvanger

Deze kunststof deurvangers van Fawo maken het mogelijk om uw camper- of caravandeur open te zetten als het buiten lekker weer is, zonder dat deze dichtwaait. Maar ook handig om te monteren op een luik of klep, dan houdt u uw handen vrij zonder dat het telkens dichtvalt.

Specificaties: Fawo Kunststof deurvanger

  • Naam: Kunststof deurvanger
  • PLU: 1102232C
  • Merk: Fawo
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmetingen: 39 x 60 x 29 mm (h x b x d)
  • Hartafstand: Deurdeel: 46 mm
    Wanddeel: 32 mm
  • Kleur: Zwart of wit
  • Kleur: Wit Zwart

Recensie: Fawo Kunststof deurvanger

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief