Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Fawo Huls voor kniktafelpoot

Niet op voorraad

3,25

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Fawo Huls voor kniktafelpoot

De Huls voor kniktafelpoot van Fawo wordt over de veer heen geschoven. De veer wordt beschermd door de huls, op die manier kan er geen vuil of andere dingen tussen komen en kan er meer druk opgebouwd worden.

Specificaties: Fawo Huls voor kniktafelpoot

  • Naam: Huls voor kniktafelpoot
  • PLU: 1150482C
  • Merk: Fawo
  • Afmeting : Bovenhuls:165 mm (l) Ø 29 mm
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Zwart
  • Uitvoering: Boven

Recensie: Fawo Huls voor kniktafelpoot

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief