tot -50%

  • Grote 12V met TV- & Satellietaansluiting combi-doos
  • Grote 12V met TV- & Satellietaansluiting combi-doos
Grote 12V met TV- & Satellietaansluiting combi-doos

Fawo Grote 12V met TV- & Satellietaansluiting combi-doos

Op voorraad

9,99

5,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Fawo Grote 12V met TV- & Satellietaansluiting combi-doos

Een aansluiting voor een grote 12V/120W plug en twee losse aansluitingen die het signaal doorgeven om een TV en satelliet aan te sluiten. Dit zit bij elkaar in deze kleine vierkante inbouwdoos van Fawo. De doos is in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat deze netjes ingebouwd kan worden.

Specificaties: Fawo Grote 12V met TV- & Satellietaansluiting combi-doos

  • Naam: Grote 12V met TV- & Satellietaansluiting combi-doos
  • PLU: 1102492C
  • Merk: Fawo
  • Voltage: 12V
  • Vermogen: 120W
  • Afmetingen: 57 x 57 mm
  • Kleur: Wit

Recensie: Fawo Grote 12V met TV- & Satellietaansluiting combi-doos

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief