Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Fawo City Leidingwater wandinvoerdoos

Op voorraad

86,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Fawo City Leidingwater wandinvoerdoos

Deze inbouwdoos verzorgt de aansluiting op (leiding)water en heeft een ½” waterslang connector en is geschikt voor het Gardena systeem. De invoerdoos bevat een ingebouwde waterdrukregelaar en terugslagventiel. De zichtbare delen van de doos zijn van UV-werend kunststof waardoor het materiaal nauwelijks verkleurd. De deksel sluit de wanddoos netjes af dankzij de stevig sluitende scharnieren. De druk wordt gereduceerd naar 1,5 bar.


Voor het verlijmen, afdichten en monteren van deze wandinvoerdoos adviseren wij de Sika Sikalastomer 710 butylkit en Dekalin Dekaseal 8936 kit.

Specificaties: Fawo City Leidingwater wandinvoerdoos

  • Naam: City Leidingwater wandinvoerdoos
  • PLU: 1189930C
  • Merk: Fawo
  • Uitvoering: Verkrijgbaar in zwart en wit (RAL9010)
  • Afmeting : 14,5 x 13 cm
  • Bijzonderheden: Druk wordt gereduceerd naar 1,5 bar
  • Kleur: Wit Zwart

Recensie: Fawo City Leidingwater wandinvoerdoos

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief