FastRider

In 1966 begon het familiebedrijf Hesling Products B.V. in Oss met het produceren van fietstassen. Het bedrijf verhuisde naderhand naar Berghem waar het tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd is. Hesling Products B.V. ontwerpt en produceert producten onder de naam FastRider waarmee het merk op het gebied van fietstassen en fietsmanden al jaren marktleider is in de Benelux. De producten worden naar steeds meer landen in Europa en Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië geëxporteerd.

Hesling Products B.V. werd op 1 januari 2003 overgenomen door AGU Holding B.V. waardoor er een nauwe samenwerking ontstond tussen de twee bedrijven. Door deze overname en de kennis van AGU is de collectie regenkleding die Hesling Products B.V. al sinds de jaren ’90 voert, verder ontwikkeld. De collectie is in 2007 uitgebreid met fietskleding en accessoires. Ieder jaar worden de productgroepen verder ontwikkeld en vernieuwd waardoor het draagcomfort en gebruiksgemak optimaal blijft.

De fietstassen van FastRider zijn geschikt voor allerlei type fietsen en zijn voorzien van vele toepassingen zoals snelsluitingen, reflecterende onderdelen, verstelbare schouderbanden, regenhoezen en verstelbare en wegdraaibare haken. Sommige tassen zijn uitgerust met het Fast Lock systeem waardoor deze met één hand afneembaar zijn. Voor E-Bikes is een speciale lijn ontwikkeld en er zijn fietstassen die beveiligd zijn tegen diefstal met het FLQC systeem. Dit systeem maakt het tevens mogelijk fietstassen in een handomdraai van de bagagedager te halen of terug te plaatsen. De fietstassen en de vele accessoires zijn vormgegeven voor ieders smaak en voorkeur, van stoer tot klassiek en van vrouwelijk tot sportief.

Nieuwsbrief