Falk Fietsatlas

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Falk Fietsatlas

Samen met deze Fietsatlas van Falk plant u de mooiste fietstochten door Nederland. De fietsatlas is ontwikkeld in samenwerking met VVV, Stichting Landelijk Fietsplatform en Stichting Kies voor Leven.

Inhoud

In deze Fietsatlas vindt u alle fietspaden binnen Nederland, uitgebreid met een plaatsnamenregister, het fietsroutenetwerk en Landelijke Fietsroutes (LF-routes). Daarnaast vindt u in deze atlas ook allerlei toeristische voorzieningen zoals, VVV-vestiging, ANWB vestigingen, parkeerplaatsen en veerdiensten (inclusief zomerdiensten). Ook wanneer u een meerdaagse fietstocht zou willen maken helpt deze atlas u bij het vinden van een geschikte verblijfsaccommodatie.

Gebruiksvriendelijk

De Fietsatlas is gebundeld door een spiraalbinding, dit maakt het boek gebruiksvriendelijke en makkelijk om mee te nemen. Maar mocht u het nu makkelijk vinden om thuis uw eigen fietsroute te plannen dan kan de cd-rom die u bij deze atlas erbij krijgt, u van dienst zijn.

Specificaties: Falk Fietsatlas

 • Naam: Fietsatlas
 • PLU: 1115685
 • Merk: Falk
 • Inclusief: Inclusief fietsrouteplanner Nederland op cd-rom t.w.v. € 9,95
 • Bijzonderheden: Schaal 1:75.000 (1 cm = 750 meter)
 • ISBN: 9789028725270

Recensie: Falk Fietsatlas

 • Een handi en compleet fietsboek
  Van Der Plas, 08-06-2016
  Een handig fietsboek voor onderweg, met alle fietsroutes / knooppunten van heel Nederland.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief