Campking Extra dakligger aluminium 28 mm 170 - 260 cm

Op voorraad

25,00

23,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Campking Extra dakligger aluminium 28 mm 170 - 260 cm

Aluminium extra daksteun van Campking met een diameter van 28 mm. De lengte is verstelbaar tussen 170 en 260 cm en vast te zetten met een metalen stelring. Extra dakliggers worden gebruikt om de frameconstructie te verstevigen en het dak van de voortent op een optimale spanning te brengen. Vooral bij grotere maten is het verstandig om extra daksteunen aan te brengen om zo waterzakken te voorkomen. Ook bij seizoenstenten is het plaatsen van extra stokken in het dak aan te raden. De hele constructie van het frame wordt steviger en beter bestand tegen storm en wind door het bevestigen van extra dakliggers. De extra dakligger wordt met de haak aan het framebevestigingsoog gehangen en aan de voorzijde van de voortent vastgeklemd aan de nokstok.

Specificaties: Campking Extra dakligger aluminium 28 mm 170 - 260 cm

  • Naam: Extra dakligger aluminium 28 mm 170 - 260 cm
  • PLU: 1210052
  • Merk: Campking
  • Soort: Dakligger
  • Materiaal: Aluminium
  • Lengte: 170 - 260 cm
  • Diameter mm: Ø 28 mm
  • Kleur: Zilver

Recensie: Campking Extra dakligger aluminium 28 mm 170 - 260 cm

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief