Euromac 12 volt generator laadkabel

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Euromac 12 volt generator laadkabel

De 12 volt generator laadkabel van Euromac kan worden aangesloten op generatoren van verschillende types. De laadkabel is voorzien van een stekker voor Kipor, Bostools en Honda aggregaten.

Specificaties: Euromac 12 volt generator laadkabel

 • Naam: 12 volt generator laadkabel
 • PLU: 1152948
 • Merk: Euromac
 • Geschikt voor: Kipor: IG1000, IG2000, IG2600 en IG3000
  Bostools: IG2500 en IG3500
  Honda: EU7, EU10 en EU20
 • Lengte: 110 cm

Recensie: Euromac 12 volt generator laadkabel

 • lang gezocht dat kabeltje
  sies, 09-05-2016
  Bijna nerhens te krijgen gelukkig hier wel. Snelle levering
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief