Enkev Akwamat II

(7)
Op voorraad
Vanaf:

37,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Enkev Akwamat II

De Akwamat II van Enkev is de verbeterde versie van de bekende Akwamat en profileert zich met vochtregulering, vering en ventilering. De mat is goedgekeurd door onder meer de ANWB/KCK en de NKC. Daarnaast wordt de mat milieuvriendelijk geproduceerd en is 100% recyclebaar. De Akwamat II is lichter dan zijn voorganger, minder bevattelijk voor bacteriën en eenvoudig om maat te knippen met een schaar

Vochtvreter

De Akwamat van Enkev is een vochtregulerend ondermatras dat onder de bestaande kussens of matras wordt bevestigd. De open structuur van het materiaal neemt condens- en transpiratievocht op uit het matras en voert dit efficiënt af. Daardoor worden schimmel in het beddengoed, klamme en vochtige matrassen of benauwde en vieze luchtjes voorkomen.

Absoluut schimmelvrij en blijvend ventilerend

De Enkev Akwamat wordt volledig gemaakt van natuurlijke materialen zoals kokosvezels en natuurlatex die ook ingezet worden in de automobiel-, vliegtuig- en meubelindustrie.. De mat wordt geproduceerd van kokosvezels uit de bast van kokosnoten. Deze worden eerst gesponnen en tot matten geweven. Daarna word de mat behandeld met een dun laagje natuurlatex. Vervolgens worden de matten tot platen geperst en gevulkaniseerd. Het proces garandeert de vorm en de veerkracht van de Akwamatten voor vele jaren. Daarnaast zijn de Akwamatten 100% rot- en schimmelvrij en blijvend ventilerend.

Specificaties: Enkev Akwamat II

 • Naam: Akwamat II
 • PLU: 1152688C
 • Merk: Enkev
 • Maat: Verkrijgbaar in verschillende maten
 • Afmetingen: Type A: 60 x 210 x 1,5 cm (b x l x h)
  Type B: 80 x 210 cm (b x l x h)
  Type C: 100 x 210 cm (b x l x h)
  Type D: 120 x 210 cm (b x l x h)
  Type E: 140 x 210 cm
 • Materiaal: Gevulkaniseerde kokosvezels met natuurlatex laag
 • Kleur: Wit
 • Maat: Type A: 60 x 210 cm Type B: 80 x 210 cm Type C: 100 x 210 cm Type D: 120 x 210 cm Type E: 140 x 210 cm

7 Recensies voor: Enkev Akwamat II

 • Enkev Akwamat II
  Fredy Kramer, 06-06-2018
  Akwamat werkt perfekt. Geen klamme/vochtige matras meer in de caravan.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • prima produkt
  Jeroen, 16-05-2018
  Nog maar twee nachten in de daktent getest bij goed weer, maar lijkt te werken. Investering van een akwamat en een topper geeft een veel betere slaapkwaliteit. 6cm matras was 25 SG (soortelijk gewicht) van schuim en nu 45 SG met akwamat eronder die ook nog vering geeft. Past precies in de rand tot de bodem hard shell in de autohome columbus daktent en je voelt de bodem niet meer. Kan niet zoals geadviseerd de akwamat rondom de matras laten oplopen maar ventilatie lijkt voor normale omstandigheden genoeg.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • AKWAMAT ll
  H. van Riezen, 07-08-2016
  AKWAMAT ll

  Tijdens onze vakantie hebben wij de AKWAMAT ll gebruikt. Deze is ons zeer goed bevallen. Een vooruitgang ten opzichte van de AKWAMAT l. Frisser en geen produktafval.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Akwamat II
  Lucia, 27-07-2016
  Geen vochtige matras en lakens meer.
  Correcte en snelle levering.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Kopen!
  Albert, 21-07-2016
  Schrijf dit in zuid Frankrijk bij 38 graden overdag en 28 graden snachts. Werkt echt fantastique!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • AkwamatII
  Kooistra, 12-05-2016
  Prima mat geen last meer van vochtig matras
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • goed product
  Hans, 08-03-2016
  Alles op tijd en goed verzorgd afgeleverd
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief