Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Enduro 12V accutester

(2)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Enduro 12V accutester

Een accutester is een ideaal, eigenlijk onmisbaar, hulpmiddel voor in caravan, camper of boot. Op deze 12V tester kunt u namelijk altijd de status van uw accu aflezen. De vier LED lampjes geven een indicatie in hoeverre de accu geladen is. De tester meet pas nadat u de testknop indrukt; hierdoor is er geen sprake van lekstroom. De accu tester is reeds voorzien van O-ringen waardoor deze permanent op de accu aangesloten kan worden.

Specificaties: Enduro 12V accutester

 • Naam: 12V accutester
 • PLU: 1152803
 • Merk: Enduro
 • Aansluitspanning: 12 volt DC
 • Stroom: Max. stroomverbruik: 70 mA

2 Recensies voor: Enduro 12V accutester

 • Enduro accutester
  G.Holdijk, 15-04-2018
  Op tijd geleverd in prima conditie.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Verwachting
  Henk van der Veen, 21-05-2017
  Voldoet volledig aan de verwachting.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief