Elite hockey Prolace Waxed Molded Tip veters

Op voorraad

3,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Elite hockey Prolace Waxed Molded Tip veters

Stijf, lichtgewicht, behendig en pure prestatie.

Deze Elite Hockey Prolace Wax veters zijn ontworpen voor spelers met snelle voeten en snelle bewegingen. De met was behandelde, ijshockey veters met gegoten punt zijn revolutionair en liggen lichtjaren voor in kwaliteit ten opzichte van alle andere ijshockey veters op de planeet. De Elite Hockey ijshockey veters zijn verpakt in innovatieve veterdozen en zijn elke ijshockeyers droom die uitkomt.

De Elite Hockey Prolace Wax veters zijn met was behandeld katoenen veters. Door de was zijn ze waterafstotend en zeer duurzaam. Maar ook rekken ze minder uit dan katoen, schuiven ze stroever en laten ze dus minder snel los. De gegoten punt zit maar liefst 10x beter bevestigd en breekt niet af tijdens het veelvuldig veteren van de schaatsen. Daarnaast is de Prolace ook licht van gewicht.

Specificaties: Elite hockey Prolace Waxed Molded Tip veters

 • Naam: Prolace Waxed Molded Tip veters
 • PLU: 1145587C
 • Merk: Elite hockey
 • type: Waxed Molded Tip
 • Soort: Veters
 • Kleur: Keuze tussen verschillende kleuren
 • Maten: Verkrijgbaar in verschillende lengtes
 • Materiaal: Met was behandeld katoen
 • Bijzonderheden: De door u aangeschafte schaatsen worden door ons standaard gratis geslepen. Hierdoor zijn de schaatsen direct klaar voor gebruik.
 • Kleur: Lime Oranje Rood Roze
 • Maat: 108 (275 cm) 96 (244 cm)

Recensie: Elite hockey Prolace Waxed Molded Tip veters

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief