2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

EFOY Tankpatronen

Op voorraad
Vanaf:

29,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: EFOY Tankpatronen

EFOY tankpatronen staan garant voor veel stroom meenemen met een laag gewicht!

Het M10 tankpatroon bevat bijvoorbeeld 11,1 Kw/h aan energie met een gewicht van slechts 8,4 kg. Daarmee kunt u probleemloos voor meerdere weken aan stroom meenemen aan boord. Altijd en overal, met EFOY tankpatronen bent u onbegrensd mobiel!

Wat kunt u verwachten van 10 liter methanol?
- 130 uur televisie kijken (inclusief satelliet)
- 455 kopjes espresso
- 910 uur licht (halogeenlamp van 10 watt)

De EFOY tankpatronen worden speciaal geproduceerd om een veilig, betrouwbaar en comfortabel gebruik van uw brandstofcel te garanderen. Elk patroon is uitgerust met een veiligheidsventiel dat voorkomt dat er onbedoeld vloeistof vrijkomt. Wanneer de tankpatroon wordt verwijderd, sluit het ventiel weer hermetisch. Deze oplossing voor de toevoer van de bedrijfsstof is verreweg veiliger, schoner en handiger dan het tanken van generators met benzine

De patronen zijn verkrijgbaar in praktische 5 en 10 liter uitvoeringen. Ze dragen het TüV-GS zegel voor beproefde zekerheid en zijn goedgekeurd om getransporteerd te worden over land, per schip en zelfs door de lucht.

Specificaties: EFOY Tankpatronen

  • Naam: Tankpatronen
  • PLU: 1166584C
  • Merk: EFOY
  • Inhoud: M5: 5 liter
    M10: 10 liter
  • Varieteit: M10 (10 liter) M5 (5 liter)

Recensie: EFOY Tankpatronen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief