EFOY Comfort brandstofcellen

Niet op voorraad
Vanaf:

2599,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: EFOY Comfort brandstofcellen

Efoy brandstofcellen zijn met meer dan 10 jaar ervaring en een gepatenteerd ontwerp één van de beste brandstofcellen op de markt.

Altijd en overal een betrouwbare stroomvoorziening

De Efoy brandstofcellen leveren altijd een betrouwbare, constante stroomvoorziening, u heeft geen elektrische aansluiting meer nodig. Of u nu op een afgelegen kampeerplaats of camping staat of op het water drijft, met weer of geen weer, u heeft altijd stroom dankzij de Comfort brandstofcellen van Efoy. Zelfs bij temperaturen onder nul graden Celsius. De brandstofcel is het hele jaar door te gebruiken en weersomstandigheden hebben geen enkele invloed op het oplaadvermogen.

Fluisterstille werking

De Efoy Comfort is uitermate geschikt voor uw camper, caravan, boot of vakantiehuisje. Door zijn fluisterstille werking hoor je hem niet en vormt het geen hindering, zelfs niet als u aan het slapen bent. Dit is het gevolg van vernieuwde isolatie en een geluidsonderdrukkingsysteem, u kunt dus lekker genieten van de rust en stilte. Met een omvormer kunt u ook gebruik maken 230 volt apparaten.

Volledig onderhoudsvrij

De Efoy Comfort is volledig onderhoudsvrij en wanneer correct geïnstalleerd heeft u er absoluut geen omkijken naar. Af en toe een tankpatroon verwisselen en hij is weer klaar voor gebruik. Het is een uiterst milieuvriendelijke manier van energie opwekken en hij stoot geen schadelijke stoffen uit. De Efoy Comfort is zo compact en lichtgewicht dat er vrijwel in elke camper, caravan of boot een plekje te vinden is waar hij niet te veel ruimte inneemt.

Schoon en milieuvriendelijk

Het enige wat de brandstofcel uitstoot is warmte en waterdamp met een beetje koolstofdioxide. De werkzame stof in het tankpatroon wordt aangevuld met lucht en daaruit ontstaat brandstof om de cel in werking te stellen. Dankzij dit gepatenteerde principe is het een zeer schone en milieuvriendelijke manier van energie opwekken en overbrengen.

3 tot 10 keer zoveel energie dan zonne-energie

De Efoy Comfort levert gemiddeld 3 tot 10 keer zoveel stroom per jaar als een installatie op zonne-energie met hetzelfde vermogen. Het grote voordeel van de Comfort brandstofcellen is dat u niet afhankelijk bent van het weer, of het nu bewolkt is of winter, de brandstofcel levert altijd stroom.

Volautomatische oplaadregeling

De Efoy Comfort zorgt ervoor dat uw accu een minimale spanning van 12 volt behoudt. Dit gebeurt volautomatisch en wordt door een geïntegreerde oplaadregeling aangestuurd. Zodra de spanning van de accu te laag wordt schakelt de Efoy Comfort automatisch in. Als de spanning weer op niveau is schakelt hij zichzelf ook weer automatisch uit.

Bedieningspaneel en speciaal ontwikkelde tankpatronen

Het bedieningspaneel kan in het interieur gemonteerd worden zodat u op ieder gewenst moment kan aflezen hoe de stroomvoorziening is. Alle belangrijkste gegevens zijn af te lezen, zoals hoe vol het tankpatroon nog is en hoeveel volt de accu heeft. De brandstof komt in de vorm van tankpatronen, deze zijn in enkele seconden te wisselen en maken het aansluiten ervan een kinderlijk eenvoudig klusje. Ze zijn speciaal voor de Efoy Comfort brandstofcellen ontwikkeld en op veiligheid getest.

Specificaties: EFOY Comfort brandstofcellen

 • Naam: Comfort brandstofcellen
 • PLU: 1166548C
 • Merk: EFOY
 • Uitvoering: Comfort 80
  Comfort 140
 • Geschikt voor: 12 volt loodaccu's (natte accu's, gel-accu's of AGM-accu's)
 • Uitgangsspanning: Comfort 80: 12 volt
  Comfort 140: 12 volt
 • Laadstroom: Comfort 80: 3,3 A
  Comfort 140: 6,0 A
 • Maximale accucapaciteit: Maximaal vermogen Comfort 80: 40 W
  Maximaal vermogen Comfort 140: 72 W
 • Oplaadduur: Oplaadcapaciteit / dag Comfort 80: 80 Ah
  Oplaadcapaciteit / dag Comfort 140: 140 Ah
 • Verbruik: Nominaal / kWh Comfort 80: 0,9l
  Nominaal / kWh Comfort 140: 0,9l
 • Afmetingen: 44,3 x 20,2 x 28,8 cm (l x b x h)
 • Gewicht: Comfort 80: ± 7,0 kg
  Comfort 140: ± 7,5 kg
 • Afstandsbediening: Ja
 • Bijzonderheden: Werkingstemperatuur: -20 tot + 40 °C
 • Goedkeuring: TÜV-gecertificeerd
 • Uitvoering: Comfort 140 Comfort 80

Recensie: EFOY Comfort brandstofcellen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief