Ecobrasa Kokosbriketten 10 kg

(3)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Ecobrasa Kokosbriketten 10 kg

De Ecobrasa kokosbriketten 10 kg zijn ideale briketten. Deze briketten worden vervaardigd uit de schaal van kokosnoten en zorgen hierdoor voor heel weinig as. De verbrandingstemperatuur is ideaal en ze gloeien en geven geen vlammen.

Specificaties: Ecobrasa Kokosbriketten 10 kg

 • Naam: Kokosbriketten 10 kg
 • PLU: 1244098
 • Merk: Ecobrasa
 • Inhoud: 10 kg
 • Materiaal: Kokosschaal

3 Recensies voor: Ecobrasa Kokosbriketten 10 kg

 • Slow cooking
  Femke, 17-05-2018
  Door deze briketten een constante temperatuur van 110 kunnen realiseren van maar liefst 8 uur echt top en dat op een gewone weber opstelling 2 laagjes op 1/3 van het rooster en alleen op de laatste 10 cm niet , hier briketten die reeds vol gloeide bijgegooid resultaat super malse Pulled pork
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Topbriketten
  Rob, 15-05-2018
  Briketten in de BBQ, aanmaakblokje erbij, aansteken en half uurtje niet meer naar omkijken. Briketten verdelen over rooster en BBQ’en maar. Uitstekende briketten!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Perfecte briketten
  Michiel, 28-04-2018
  Perfecte briket met een lange brandduur op hoge temperatuur. Ook weinig rookontwikkeling en tot op heden nog geen vlammen gehad. Perfect dus... alleen jamme van de hogere aanschafprijs.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief